28/6

Stadsfesten har varit här i veckan och för mig är det mest bara skönt att det nu är över hehe. Mest pga det varit lite stökigt att bo på Torget där scenen stått. Artisterna har alltså i princip stått i sovrum & vardagsrum, ljudnivån har inte varit låg om jag säger så. En natt spenderades på Amerika iallafall, behövde lite mer sömn. Carola & Ledin var grymma, även Galavant som inatt var DJ's och fick mig att plocka ner allt som stod i fönster i läggan vid 01..😅 basen var inte nådig! 

Annars var vi igår hos Krille på förfest, passade perfekt för stughäng på stadsfestens enda soliga dag, och vilken värd han är den killen! Jag körde hem lagom till Ledin började och lyssnade på han med småtjejerna, dem har verkligen inte ens reagerat på ljudnivån dessa dagar. Så himla skönt! 
Idag efter sovmorgon & brunch vid älven for vi till stugan där vi varit hela dagen, sen blev det soffhäng & nu är jag redo att sova, förhoppningsvis blir det längre än till 06 och så kanske jag slipper kissa varannan timme 😇 Ingen vidare kvalitet på sömnen längre men vad gör det? Man har ju iallafall en anledning att powernapa mitt på dan om det behövs. 
Imorgon behöver jag troligtvis ett återbesök på sjukhuset, smärtan när jag kissar blir bara värre & jag är konstant kissnödig. Nu har jag gått med dessa besvär i 4v sen kateter/uvi osv, vet tyvärr inte vad som kan göras.. har försökt stå ut i flera dagar men ett samtal till förlossningen blir det nog! 


Kvällsrutin för att slippa svullnader👣

Allmänt | | Kommentera |
Upp