bäst

Vilken helg jag hade. Att vara omringad av 3 hjärtan dygnet runt. Det var en härlig känsla att ha två bästa vänner hemifrån här för att se hur jag har det och att se dem med människorna i min omgivning här. Helt underbart.
Det blev med andra ord, kubb och lite vin i fredags. I lördags strosade vi på stan och kl 16 tog vi vår första mojito och från 17 och framåt droppade det in folk. Rickard styrde hamburgare åt alla så vi var mätta innan kvällens spel. Vi var runt 20-25 så det var fullt och fullt ös. En utgång på det och jag fick dansa för första gången på länge, även det med mina bästa.
Det blev hamburgare till nattamat och sen dess är jag otroligt osugen på hamburgare. I söndags blev det sovmorgon och vi gick väl tillslut upp vid halv 12. Vi städade upp efter kvällen, försökte se Fast and Furious 6 men jag hade misslyckats med nedladdningen. Vi åkte istället till Byske och fikade med Lissan, Millan och Agnes. Sen bastade vi och några badade också. Efter det besökte vi Camillas mormor och morfar, som sjukt nog bor i Byske, även där blev det fika och vi blev kvar en stund. Sen hade vi filmkväll!
Vi började måndagen med broarna runt, superskönt efter allt onyttigt haha. Rickard garanterar viktuppgång efter att tjejerna varit här, jag tror det är samma för mig!

På eftermiddagen tog vi bilen till Pite och gick på den mysiga gågatan där, ungefär samma butiker som man brukar gå i men det var kul att se något nytt.
Under kvällen var det oklart vad vi skulle göra men det blev filmkväll, vi var så sega. Vi for till hemmakväll och kom chockade hem med en gratis film. Vi såg All good things och det var en bra sjuk film som är verklighetsbaserad.
Sedan fick vi tjejer lite nostalgi under natten när det visades Sex and the city på tv.
I tisdags ställde vi klockan på 10, vi behövde sova lite, promenerade till Coop för att inhandla en brakfrukost, sagt och gjort. Sååå härligt att äta en sån där grym frukost en ledig dag ibland. Kl 13 hade jag tid på sjukan för att ta ut min p-stav, skjut mig vad obehagligt.... Vi fikade sen på stan, begav oss hem och spelade kubb, sen kom Ricke hem från jobbet och vi bestämde oss för att avsluta tjejernas tripp med en grill-middag, dagen till ära när det var runt 20c och sol. Supergott och mysigt!
Tyvärr var det sen dags att skjutsa mina flickor till flygplatsen.. Det var ganska tyst i bilen ut haha.
Kramades hårt och sa att vi ses snart igen, för det gör vi. Jag höll tårarna borta ända tills jag satte mig i bilen, ont i hjärtat att säga hejdå till folk hela tiden. Men det är faktiskt mindre än en månad kvar.
Finaste Ricke som tröstar och säger att man får vara ledsen. Det är skönt att höra, när jag som oftast döljer och känner mig som en svag och dålig människa när jag är ledsen.
Jag har iallafall haft sjukt roligt dessa dagar, det har varit mysigt och jag har skrattat och jag har varit lycklig. Jag är även så otroligt tacksam att tjejerna tog sig tid att flyga upp för min skull<3

Eftersom jag hade en annan mobil under helgen är alla bilder på den men det här är den första bilden jag tog i fredags när vi spelade Med andra ord.

- Liseberg ligger här!!

Sofie - Danmark!!

Allmänt | | Kommentera |
Upp